Saturday, May 31, 2008

Så blir du snyggast bönan i solen




















Jag har listat sommarens skönhetsprodukter som kommer att trängas i mitt
badrumskåp.

Solskydd är den bästa antirynkkrämen. Satsa på en fin slokhatt som ger ett stiligt solskydd. Pris 99 kronor, H&M.

L’Oréal har lanserat ett mineralsolpuder i kulform. Perfekt att bättra på brännan med för att få extra lyster. Pris 180 kronor.

Solskydd för ansiktet är ett måste. Mitt bästa tips är Dermalogicas som du kan blanda ut med din vanliga ansiktskräm. Pris 240 kronor.

Satsa på vårdande och skyddande produkter för håret. Kérastase har en röd serie som funkar utmärkt. Pris 239 kronor.

Det kommer att smörjas en hel del framöver. Ett bra köp är Kiehls ”Creme de Corps”. Ger ordentligt med fukt och fett. Pris 270 kronor.

Rakhyvel i rosa. Pris 79 kronor.

Biotherms ”Eau pure” är en riktig höjdare. En otroligt fräsch kroppsdoft som du kan ha med dig i strandväskan. Pris 395 kronor.

Nuxe guldolja är ett måste. Snyggt skimmer till ben, ?armar och dekolletage. ?Funkar även bra på torra ?hårtoppar. Pris 345 kronor.

Diors nya glans är en höjdare på sommarfesten. Slå till på den med korallfärg eftersom det är en snygg nyans till solbrännan. Pris 190 kronor.

Mavalas små flaskor funkar utmärkt när du gillar att variera dig. Köp tre olika färger till samma pris som ett lyxlack. Knalligt rosa nyanser är ett säkert kort. Pris 39 kronor.

aroshudvård smink sminkparty aroshudvård smink sminkparty aroshudvård smink sminkparty aroshudvård smink sminkparty aroshudvård smink sminkparty aroshudvård smink sminkparty


No comments: